FoRuM -Ana ' ya Hoşgeldiniz
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

FoRuM -Ana ' ya Hoşgeldiniz

Www.Forumana.tk

AnasayfaGaleriAramaLatest imagesKayıt OlResimlerinizi buradan yükleyiniz.Giriş yap

Nba Sıcak Sıcak Haberler

YazarMesaj
SrCn
FoRuM SoRumLusu !
FoRuM SoRumLusu !
SrCn

Nba Sıcak Sıcak Haberler Empty
MesajKonu: Nba Sıcak Sıcak Haberler   Nba Sıcak Sıcak Haberler Icon_minitimeC.tesi Ekim 06, 2007 9:39 am

Nba Sıcak Sıcak Haberler 228016Phoenix-Suns-Photograph-C12270863
Phoenix Suns'ta Genel Menajer koltuğuna Steve Kerr'in oturmasından sonra adı devamlı takasta kullanılacağı yönünde haberlere konu olan Shawn Marion, geçtiğimiz günlerde resti çekip takas olmak istediğini söyleyince Suns cephesi şoka uğradı.

Los Angeles Lakers'da Kobe Bryant'la oynamak istediğini de açıklayan Shawn Marion için Suns geri adım atıyor. Şuana kadar Suns cephesi Marion'ın takası için net bir açıklama yapmazken başta Steve Nash ve Raja Bell olmak üzere Coach D'Antoni de Marion'a sahip çıktı.

Nba Sıcak Sıcak Haberler 691729nash0508

Nash: ''Marion İçin Çok Üzüldüm''
Yazar Kemal Erdem
Perşembe, 27 Eylül 2007
Phoenix Suns'da takasını isteyen Shawn Marion'la ilgili olarak Suns cephesinden ilk açıklamalar geldi. Takım arkadaşları Steve Nash, Raja Bell ve Coach Mike D'Antoni açıklamalarda bulunurken ortak görüş ise Marion'ın kalması yönünde.

Suns'ın lideri Steve Nash, Marion için yaptığı açıklamada ''Gitmek istediğini duyduğum anda çok üzüldüm.'' derken, Marion'ın gitmesini istemediği belirtti.

Steve Nash, Marion'ın kalması gerektiğini belirtirken;
http://www.forumana.tk

Nba Sıcak Sıcak Haberler
1 sayfadaki 1 sayfası