FoRuM -Ana ' ya Hoşgeldiniz
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

FoRuM -Ana ' ya Hoşgeldiniz

Www.Forumana.tk

AnasayfaGaleriAramaLatest imagesKayıt OlResimlerinizi buradan yükleyiniz.Giriş yap

Üyelerimizin Dikkatine ..!

YazarMesaj
SrCn
FoRuM SoRumLusu !
FoRuM SoRumLusu !
SrCn

Üyelerimizin Dikkatine ..! Empty
MesajKonu: Üyelerimizin Dikkatine ..!   Üyelerimizin Dikkatine ..! Icon_minitimePerş. Eyl. 27, 2007 8:58 am

Üyelerimizin dikkatine,

Sayın üyelerimiz,son günlerde forumda fazlaca diğer forumlara adres verilerek o forumlara üyelikler istenmektedir ve bu tür şikayetler yoğunlaşmaktadır.Demokratik toplumda yaşadığımızdan dolayı isteyenin istediği yere üye olmasına karışamayız ama üyelik gerektiren sitelerin ve forumların isimlerinin ve önerilmesinin yasak olduğu halde bu tutumlarına devam eden üyeler kesinlikle aynaforum üyeliklerini kaybedeceklerdir.

Www.FoRuMAna.Tk nın amacı çok sayıda üyesi olup da kalitesizlik değil,az sayıda da olsa ,paylaşımcı,yardımcı olan,gerektiğinde üzüntü ve sevinçleri,heyecanları paylaşabilen seçkin üyelere sahip olmaktır.Lütfen bu amaca hizmet edelim.

Gösterdiğiniz ve göstereceğiniz anlayışa ben şimdiden tüm yönetim adına teşekür ediyorum.

Saygılarla....

FoRuM -Ana Yönetimi
http://www.forumana.tk

Üyelerimizin Dikkatine ..!
1 sayfadaki 1 sayfası