FoRuM -Ana ' ya Hoşgeldiniz
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

FoRuM -Ana ' ya Hoşgeldiniz

Www.Forumana.tk

AnasayfaGaleriAramaLatest imagesKayıt OlResimlerinizi buradan yükleyiniz.Giriş yap

Şiirlerinizi Burada Paylaşınız..!

YazarMesaj
SrCn
FoRuM SoRumLusu !
FoRuM SoRumLusu !
SrCn

Şiirlerinizi Burada Paylaşınız..! Empty
MesajKonu: Şiirlerinizi Burada Paylaşınız..!   Şiirlerinizi Burada Paylaşınız..! Icon_minitimePerş. Eyl. 27, 2007 10:03 am

Aşkla dokundun sana, beni hissettin mi?
Tenini benden başka kimse bu kadar yoğun hissedemez. Dudaklarının tadını kimse benden daha iyi bilemez. Ben hep aşkla dokundum sana bir tanem. Hiçbir zaman hoyrat olmadım.
Sen başka alemlerde, başka yüreklerde gezerken, ben hep aynı yürekle, aynı durakta bekledim. Sen içki kadehlerinin arkasında gülücükler dağıtırken ben senin için yıldızlardan fal bakıyordum, bir tanem.
Sen sere serpe uzanmış yatarken, benim için seyredilebilecek en güzel tabloydun.
Mutluluğum hep uykusuz geçen gecelerimin sabahlarıydı allah’ım bana bir çiçek armağan etmişti, ama ...... ne diyebilirim ki, bir tanem!
Diyorsun ki: Gideceğim! Bu ilişki sona ersin. Ben özgürüm... Durma git. Aklın zaten burada değildi. Hiç benim olmamıştın ki. Varlığında yaşadığım mutluluğu, yokluğunda yaşanmış mutluluk olarak yaşayacağım.
Ama ne olur unutma ki: Seni sevdim, hem de çok sevdim. Hani derler ya: Ölesiye. Aşkla dokundum sana, beni hissettin mi?

TUTKU ÇİÇEKLERİNİN AÇTIĞINI GÖREBİLİYORUM.
KARANLIKTA RENGARENK
VÜCUDUNUN EN EGZOTİK NOKTALARINDA
DANS EDEBİLİYORSA DÜŞÜNCELERİM ÖZGÜRCE
BİR TEBESSÜMÜNÜ YAKALAYABİLMEK İÇİN
YİRMİ DÖRT SAAT GÖZÜMÜ KIRPMADAN
BAKABİLİYORSAM UMUTSUZCA.
HER NEFES ALIP VERİŞİNDE
BİR UZVUNU ELDE EDEBİLMEK İÇİN
SAVAŞABİLİYORSAM
ZAMAN DENİLEN SOYSUZLA
TENİN TENİME DEĞMEDEN
O HAZZI TADABİLİYORSAM.
VE BU YETMEDİ SONSUZA KADAR,
MAHKUMUM DİYEBİLİYORSAM.

AŞKLA DOKUNDUM SANA
BENİ HİSSEDEBİLDİN Mİ ?

düsler sokagı

En son tarafından Perş. Eyl. 27, 2007 10:09 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
http://www.forumana.tk
SrCn
FoRuM SoRumLusu !
FoRuM SoRumLusu !
SrCn

MesajKonu: Geri: Şiirlerinizi Burada Paylaşınız..!   Şiirlerinizi Burada Paylaşınız..! Icon_minitimePerş. Eyl. 27, 2007 10:04 am

Gunesin olmak isterdim senin. Hatta gun isigin. Hatta sabah yuzune vuran ilk isIk olmak isterdim. Isigin olmak isterdim senin.

Sabah uyandiginda ilk beni gormeni, gulumsemeni isterdim. Perdelerin arasindan sizmayi basarmis gun isigi gibi gelip goz bebegine girmek isterdim. Sonra kendimi gormek isterdim goz bebeginde, gozbebegin olup. Goz bebegindeki isIk olmak isterdim…

Sizmak isterdim tum sicakligim ve sevgimle kalbine. Bir anda isitmak isterdim seni. Sicakligin olmak isterdim. Buz tutmus hicbir zerren kalmasin isterdim. Oyle sizmak isterdim ki her catlaktan iceri gireyim, yayilayim bir anda. Seni isitan sicaklik olmak isterdim…

Bir gulumseme olmak isterdim yuzune yayilan. Sen istemesen de gelip yuzune yapisan bir gulumseme. IsIk gibi bir anda tum yuzunu aydinlatan bir gulumseme olmak isterdim.

Cimlere yayilmis bir beden olmani isterdim. Soyle sirtustu uzanmis, kollarini acmis , gokteki bulutlari kucaklayan bir beden.

Burnuna mis gibi toprak kokusu gelirken sen gulumseyesin istiyorum yasama. Sonra bulutlarin arasindan sizan gunes isigin olmak isterdim yine. Sizip sevincin olmak isterdim…

Dudaginin kenarindaki alayci kivrim olmak isterdim. Yasamla dalga gecen alayci kivrim. Oyle bir kivrim ki yasam sana dokunamasin, seni orseleyemesin senden korkusundan. Dudaginin kivrimindaki isIk olmak isterdim. Cabucak sende olmak icin, isIk olmak isterdim…

Ellerinle topladigin kir cicekleri olmak isterdim. Tek tek, ozenle toplayip, pencerenin onundeki vazona koydugun, gun boyu kokladigin, sevgiyle baktigin kir cicekleri olmak isterdim. Ciceklerden yansiyan renk olmak isterdim sonra. Yuzune canlilik veren renk. Rengin olmak isterdim senin…

Kahkahan olmak isterdim. Agzindan cikan kocaman bir kahkaha olmak. Dusunmeden, kontrolsuz, ansizin, gurultulu, gunler boyu suren bir kahkaha. Nes’en olmak isterdim senin. Hic bitmeyen nes’en…

Sen olmak isterdim. Isigin gibi sen olmak isterdim. Sende bir sen olmak, benden bir sen olmak isterdim. Hayat isigin olmak isterdim, hep hayattar olasin diye. Benimle hayat bulasin diye, hep sende olayim diye isIk olmak isterdim.

Isigin olmak isterdim… Senin isigin olmak isterdim

düsler sokagı
http://www.forumana.tk
SrCn
FoRuM SoRumLusu !
FoRuM SoRumLusu !
SrCn

MesajKonu: Geri: Şiirlerinizi Burada Paylaşınız..!   Şiirlerinizi Burada Paylaşınız..! Icon_minitimePerş. Eyl. 27, 2007 10:08 am

Şiirlerinizi Burada Paylaşınız..! 46537272er

Araladım kapıyı vuslata.

Gelirken nisan yağmurları getirsin diye.

Giderken peşi sıra götürmüştü yüreklerimizin baharını.

Baharsız yürek bikestir bilirsin.

Ha baharsız yürek, ha yüreksiz insan.

Yüreksizlerin ne hakkına nisan?

Vuslat neyine onun?

Ey vuslat!

Şiirlerinizi Burada Paylaşınız..! 100010sulukimdemebelkiyokturor0

Nisan yağmurları getir lime lime çatlamış dudaklarımıza, hasretin kavurduğu yüreklerimize.

Söndür birikmiş yürek yangınlarımızı.

Yürek ki, meralını özleyen ceylan.

Yürek ki, camda oğul yolu gözleyen ana.

Ana ki, gam deryası, gözleri dalgın, öyle umutlu.

Aralık duran kapıdan süzülerek gel.

Ya da yağmura tutun in yüreklerimize.

Götürdüğün yürek baharımızı getir.

Baharlar bizi yarınları taşıyan Nuh Gemisi.

Şiirlerinizi Burada Paylaşınız..! 304185senibendendahacoksevenidn1

Kurtuluşa çağıran çağrı.

Yüreği gam deryası analara muştu.

Kurumuş dallara yürüyen hayat suyu.

Vuslat!

Bir adın nisan, bir adın bahar

Vuslat, sana özlemim dağlar kadar.

Özledim seni annem kadar...

düsler sokagı

Şiirlerinizi Burada Paylaşınız..! 60282423vumb8

Şiirlerinizi Burada Paylaşınız..! 6190762rbtt2

Şiirlerinizi Burada Paylaşınız..! 85690991vgeo5